Welkom bij T&N Catering

T&N Catering produceert sinds 1999 op ambachtelijke wijze belegde broodjes, lunches, luxe hapjes en salades voor diverse organisaties/instellingen die binnen de regio Groot Rotterdam – Haaglanden gevestigd zijn.

T&N Catering heeft zich gespecialiseerd in de productie en levering van belegde broodjes, vergaderlunches, luxe hapjes, salades, sandwiches en lunchpakketten voor bedrijven, overheidsinstellingen etc. De productie geschiedt onder ISO 22000 (FSSC) genormeerde omstandigheden en wordt met gekoeld transport geleverd op elke locatie in de regio Groot Rotterdam – Haaglanden e.o.

Onze lunches, sandwiches en belegde broodjes zijn gezond, gevarieerd, culinair creatief en van hoogstaande kwaliteit. Deze kenmerken zijn ook van toepassing op onze hapjes en salades die daarnaast ook ware kunstwerkjes zijn; een lust voor de mond en het oog.

Het leveren van topkwaliteit, servicegerichtheid en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel; geen logge organisatie, maar korte communicatielijnen en een efficiƫnte bedrijfsvoering. Naast ons vast assortiment, is er voldoende ruimte voor maatwerk met een oog voor detail.

over ons

Producten

Belegde broodjes

Lees verder

Sandwiches

Lees verder

Samengestelde lunches

Lees verder

Luxe hapjes en buffetten

Lees verder