Luxe hapjes en buffetten

Luxe hapjes en buffetten

Heeft u een feestelijke aangelegenheid? Wij verzorgen graag de luxe hapjes! Bel 070-3665736 voor meer informatie.

De luxe hapjes kunt u bij ons bestellen vanaf 50 stuks. De hapjes worden gesorteerd en kunnen op ieder gewenste schaal aangeleverd worden. Voorbeelden zijn disposable, RVS, Melamine, etc.

Koud/warm buffet

Graag doen wij u met onderstaande buffetten een paar smakelijke voorstellen als voorbeeld. Wij maken graag een vrijblijvend, gepast voorstel voor uw activiteit of evenement.

Koud / Warm buffetten

Koud

  • Ham met meloen en vers fruit
  • Vleessalade met gevulde eitjes
  • Gerookte makreelfilet
  • Frisse witlofsalade met appeltjes
  • Diverse broodsoorten met kruidenboter

Warm

  • Boeuff Bourguignon
  • Tilapiarolletjes gevuld met zalm op krokante groentes en een dille/roomsaus
  • Gele rijst met groentegarnituur
  • Aardappeltjes in room en met oude kaas gegratineerd

Koud

  • Zalmsalade met Holland zeebanket
  • Ambachtelijke vleessalade met gevulde eitjes
  • Plateau met diverse gerookte en gekookte vleeswaren
  • Salade van gebraden maïskip met dragon en kerriemayonaise
  • Drie soorten rauwkostsalades met bijpassende dressing
  • Diverse Bourgondische broodsoorten met tapenade en kruidenboter

Warm

  • Boeuff stroganoff
  • Coq au vin
  • Tilapiafilet met gegrilde courgette en een blanke botersaus
  • Aardappeltjes in room en met oude kaas gegratineerd
  • Kerrierijst met groenten
  • Groenten die het seizoen brengt

Koud

  • Thaise eendensalade met ananas, mango en een dressing van rode ui, limoen, rietsuiker en verse munt
  • Gerookte zalm met een garnituur van kappertjes, ei en gesnipperde ui
  • Combinatie van Hollandse en Noorse garnalen op een frisse salade van diverse slasoorten en groene asperges
  • Salade van Tozzi mozzarella met trostomaat en verse basilicum
  • Rosé gebraden kalfsfricandeau met een zachte tonijnmayonaise
  • Roseval aardappelsalade met bieslook en bosuitjes
  • Diverse bijpassende sauzen
  • Italiaanse pastasalade met diverse groenten
  • Diverse Bourgondische broodsoorten met huisgemaakte tapenada en kruidenboter

Warm

  • Matelote van diverse vissoorten, Zeeuwse mosselen en dille-mosterdsaus
  • Varkenshaasreepjes met Portobello paddenstoelen in een saus van Pommery mosterd
  • Maïskipfilet met groene paprika en een dragonsaus
  • Krielaardappeltjes uit de oven met gearomatiseerde botersaus en vers gehakte peterselie
  • Geurige notenrijst
  • Groenten die het seizoen brengt

Indische/Oosterse buffetten

Koud

  • Atjar tjampoer (zoetzure mix van kool en wortel)
  • Kroepoek

Warm

  • Ajam saté (kippendijfilet in traditionele pindasaus)
  • Daging rendang (rundvlees in pittige kokossaus)
  • Sambal goreng oedang (garnaaltjes in kokossaus met petehbonen)
  • Bami goreng (gebakken fijne mie)
  • Nasi kuning (gele rijst)

Koud

  • Atjar tjampoer (zoetzure mix van kool en wortel)
  • Seroendeng (geroosterde kokos met gebakken pinda’s)
  • Kroepoek

Warm

  • Ajam saté (kippendijfilet in traditionele pindasaus)
  • Daging rendang (rundvlees in pittige kokossaus)
  • Sambal goreng oedang (garnaaltjes in kokossaus met petehbonen)
  • Babi ketjap (varkensvlees in zoete sojasaus)
  • Vegetarische tjap tjoy (sperziebonen in pittige saus)
  • Bami goreng (gebakken fijne mie)
  • Nasi kuning (gele rijst)
  • Mihoen goreng (gebakken rijstvermicelli)

Koud

  • Atjar tjampoer (zoetzure mix van kool en wortel)
  • Atjar ketimun (zoetzure mix met komkommer en rode peper)
  • Seroendeng (geroosterde kokos met gebakken pinda’s)
  • Gebakken uitjes
  • Kroepoek

Warm

  • Ajam saté (kippendijfilet in traditionele pindasaus)
  • Ajam ritjah (kippendijfilet in sambal/gembersaus)
  • Daging rendang (rundvlees in pittige kokossaus)
  • Sambal goreng oedang (garnaaltjes in kokossaus met petehbonen)
  • Ikan Bali (makreel in pittige saus)
  • Babi ketjap (varkensvlees in zoete sojasaus)
  • Babi pangang (geroosterd varkensvlees in zoetzure saus)
  • Vegetarische tjap tjoy (groente schotel)
  • Sambal goreng boontjes (sperziebonen in pittige saus)
  • Bami goreng (gebakken fijne mie)
  • Nasi kuning (gele rijst)
  • Nasi putih (witte rijst)
  • Mihoen goreng (gebakken rijstvermicelli)

Stamppot buffetten

Stamppot buffetten

  • Boerenkool stamppot
  • Hutspot
  • Zuurkool stamppot
  • Rookworst
  • Uitgebakken speklapje
  • Grootmoeders jus
  • Rode kool met appeltjes
  • Hachee
  • Diverse soorten tafelzuur

Pure Stamppot buffetten

  • Stamppot van spruitjes met spekjes
  • Stamppot van rode kool met appeltjes
  • Stamppot van Roseval aardappelen met zuurkool
  • Stamppot van roergebakken spinazie met boerenkool
  • Hachee
  • Tilapiafilet met Zaanse mosterdsaus
  • Katenvink in een rode peperjus
  • Bourgondische rib met een honing/tijmsaus
  • Gepocheerde stoofpeertjes in rode wijn
  • Diverse soorten tafelzuur

Barbecue buffetten

(4 vleesporties p.p.)

  • Huzarensalade
  • Komkommersalade met tomaat
  • Groene salade van het seizoen
  • Diverse sauzen zoals: Ravigottesaus, Cocktailsaus, Zigeunersaus en Satésaus
  • Stokbrood
  • Kruidenboter
  • Runderhamburger
  • Barbecueworst
  • Gemarineerde ribkarbonade
  • Pittige kipsaté
  • Rundvleessalade
  • Roseval aardappelsalade met bieslook en bosuitjes
  • Witte koolsalade
  • Salade met sperziebonen
  • Diverse sauzen zoals: Cocktailsaus, Knoflook-bieslooksaus, Zigeunersaus en Satésaus
  • Stokbrood
  • Broodsoorten
  • Kruidenboter
  • Shaslickpen
  • Cajun-spies
  • Hawaii spies
  • Schouderkarbonade
  • Stokje kipsaté
  • Runderhamburger
  • Barbecueworst
  • Gemarineerde kipfilet
  • Gemarineerde speklap
  • Zalm in folie
  • Zoete aardappelsalade
  • Diverse sauzen zoals: “Chuncky” salsasaus, Tzatzikisaus, Cocktailsaus en Satésaus
  • Spinaziesalade met spekjes en witte hazelnoten
  • Pomodori tomaat met mozzarella en verse basilicum
  • Turks- en Bourgondisch brood
  • Witte en bruine stokbroden
  • Pomodori- en cajunboter
  • Pampa-entrecote met rookspek en salsamarinade
  • Kipburger piri piri
  • Canadese zalmspiesen met citroenpeper en dille
  • Marokkaanse lamskebab
  • Kalkoenfilet “provençial style”
  • Indische varkenshaassaté
  • Gambabrochette hot peper
  • Varkesfiletlapje met peperkruiden

Speciaal geselecteerde buffetten

Tapas / Antipasta buffet

  • Mediterraans vleesplateau met diverse authentieke hammen
  • Gemarineerde ansjovis met paprika en olijfolie
  • Salade van gegrilde paprika en courgettes en ras el Hanoute kruiden
  • Diverse soorten gemarineerde olijven
  • Spaanse tonijnsalade
  • Marokkaanse couscoussalade met gegrilde groentes en verse munt
  • Spaanse worst- en hamsoorten als o.a. Chorizo, fuet en Seranoham
  • Ensalada de pimiento y tomata (pimiento tomatensalade)
  • Turks- en bourgondisch brood
  • Breekbrood met groene olijven tapenade en aïoli

Warm

  • Albondigas (warme gehaktballetjes in pikante tomatensaus)
  • Cataleense paella
  • Tortillaomelet met aardappel en ui
  • Falafel balletjes met knoflook-komkommer saus

Noord Afrikaans buffet

  • Algerijnse witte tonijnsalade met sperzieboontjes en ei
  • Salade van venkel met tomaat, paprika en munt
  • Hummus en Marokkaans brood

Warm

  • Falafal spiesjes met geroosterde paprika
  • Marokkaanse vispastilla ( Diverse Mediterrane vissoorten in filodeeg)
  • Tajine (Traditionele stoverij van rundvlees, kikkererwten, amandel, courgette en Marokkaanse kruiden)
  • Libische lamsstoof met dadels, verse koriander en knoflook
  • Couscous met gegrilde groentes en pruimen
  • Noord Afrikaanse koolrolletjes met rijst

Seizoensbuffetten

Seizoen asperge

  • Leverbaar van april t/m juni

Koud

  • Roseval aardappelsalade met bieslook en bosuitjes

Warm

  • Tranches Shetlandzalm op Hollandse gesauteerde kastanjechampignons met een champagne/bieslooksaus
  • Hollandse asperges met gekookte krielaardappeltjes, Kempische hoeve ham en graseitje
  • Hollandse roerbak groentes van paprika, rode ui en courgettes

Seizoen Wild

Koud

  • Robuuste salade bestaande uit knolselderij, rozijntjes en ananas besprenkeld met een notenamandeldressing

Warm

  • Elsasser gevogeltestoof met zuurkool
  • Stoof van hazebout met champignons en uitgebakken spekjes
  • Reepjes wildzwijnoester met bospaddestoelen in een romige saus met rode pepertjes
  • Gepocheerde stoofpeertjes in rode wijn
  • Stamppot van Hollandse spruitjes
  • Aardappeltjes in room en met oude kaas gegratineerd

Allergenen

T&N Catering werkt met alle allergenen en kan, ondanks alle inspanningen, enige vorm van kruisbesmetting niet voorkomen. Mocht u nader geïnformeerd willen worden over ingrediënten en allergenen, belt u gerust naar het kantoor op onderstaand nummer.

Informeer gerust naar ons volledige assortiment! Bel 070-3665736