Heeft u een feestelijke aangelegenheid? Wij verzorgen graag de luxe hapjes! Bel 070-3665736 voor meer informatie.
De luxe hapjes kunt u bij ons bestellen vanaf 50 stuks. De hapjes worden gesorteerd en kunnen op ieder gewenste schaal aangeleverd worden. Voorbeelden zijn disposable, RVS, Melamine, etc.
Koud/warm buffet
Graag doen wij u met onderstaande buffetten een paar smakelijke voorstellen als voorbeeld. Wij maken graag een vrijblijvend, gepast voorstel voor uw activiteit of evenement.
Koud / Warm buffetten
Koud
Ham met meloen en vers fruit
Vleessalade met gevulde eitjes
Gerookte makreelfilet
Frisse witlofsalade met appeltjes
Diverse broodsoorten met kruidenboter
Warm
Boeuff Bourguignon
Tilapiarolletjes gevuld met zalm op krokante groentes en een dille/roomsaus
Gele rijst met groentegarnituur
Aardappeltjes in room en met oude kaas gegratineerd
Koud
Zalmsalade met Holland zeebanket
Ambachtelijke vleessalade met gevulde eitjes
Plateau met diverse gerookte en gekookte vleeswaren
Salade van gebraden maïskip met dragon en kerriemayonaise
Drie soorten rauwkostsalades met bijpassende dressing
Diverse Bourgondische broodsoorten met tapenade en kruidenboter
Warm
Boeuff stroganoff
Coq au vin
Tilapiafilet met gegrilde courgette en een blanke botersaus
Aardappeltjes in room en met oude kaas gegratineerd
Kerrierijst met groenten
Groenten die het seizoen brengt
Koud
Thaise eendensalade met ananas, mango en een dressing van rode ui, limoen, rietsuiker en verse munt
Gerookte zalm met een garnituur van kappertjes, ei en gesnipperde ui
Combinatie van Hollandse en Noorse garnalen op een frisse salade van diverse slasoorten en groene asperges
Salade van Tozzi mozzarella met trostomaat en verse basilicum
Rosé gebraden kalfsfricandeau met een zachte tonijnmayonaise
Roseval aardappelsalade met bieslook en bosuitjes
Diverse bijpassende sauzen
Italiaanse pastasalade met diverse groenten
Diverse Bourgondische broodsoorten met huisgemaakte tapenada en kruidenboter
Warm
Matelote van diverse vissoorten, Zeeuwse mosselen en dille-mosterdsaus
Varkenshaasreepjes met Portobello paddenstoelen in een saus van Pommery mosterd
Maïskipfilet met groene paprika en een dragonsaus
Krielaardappeltjes uit de oven met gearomatiseerde botersaus en vers gehakte peterselie
Geurige notenrijst
Groenten die het seizoen brengt
Indische/Oosterse buffetten
Koud
Atjar tjampoer (zoetzure mix van kool en wortel)
Kroepoek
Warm
Ajam saté (kippendijfilet in traditionele pindasaus)
Daging rendang (rundvlees in pittige kokossaus)
Sambal goreng oedang (garnaaltjes in kokossaus met petehbonen)
Bami goreng (gebakken fijne mie)
Nasi kuning (gele rijst)
Koud
Atjar tjampoer (zoetzure mix van kool en wortel)
Seroendeng (geroosterde kokos met gebakken pinda’s)
Kroepoek
Warm
Ajam saté (kippendijfilet in traditionele pindasaus)
Daging rendang (rundvlees in pittige kokossaus)
Sambal goreng oedang (garnaaltjes in kokossaus met petehbonen)
Babi ketjap (varkensvlees in zoete sojasaus)
Vegetarische tjap tjoy (sperziebonen in pittige saus)
Bami goreng (gebakken fijne mie)
Nasi kuning (gele rijst)
Mihoen goreng (gebakken rijstvermicelli)
Koud
Atjar tjampoer (zoetzure mix van kool en wortel)
Atjar ketimun (zoetzure mix met komkommer en rode peper)
Seroendeng (geroosterde kokos met gebakken pinda’s)
Gebakken uitjes
Kroepoek
Warm
Ajam saté (kippendijfilet in traditionele pindasaus)
Ajam ritjah (kippendijfilet in sambal/gembersaus)
Daging rendang (rundvlees in pittige kokossaus)
Sambal goreng oedang (garnaaltjes in kokossaus met petehbonen)
Ikan Bali (makreel in pittige saus)
Babi ketjap (varkensvlees in zoete sojasaus)
Babi pangang (geroosterd varkensvlees in zoetzure saus)
Vegetarische tjap tjoy (groente schotel)
Sambal goreng boontjes (sperziebonen in pittige saus)
Bami goreng (gebakken fijne mie)
Nasi kuning (gele rijst)
Nasi putih (witte rijst)
Mihoen goreng (gebakken rijstvermicelli)
Stamppot buffetten
Stamppot buffetten
Boerenkool stamppot
Hutspot
Zuurkool stamppot
Rookworst
Uitgebakken speklapje
Grootmoeders jus
Rode kool met appeltjes
Hachee
Diverse soorten tafelzuur
Pure Stamppot buffetten
Stamppot van spruitjes met spekjes
Stamppot van rode kool met appeltjes
Stamppot van Roseval aardappelen met zuurkool
Stamppot van roergebakken spinazie met boerenkool
Hachee
Tilapiafilet met Zaanse mosterdsaus
Katenvink in een rode peperjus
Bourgondische rib met een honing/tijmsaus
Gepocheerde stoofpeertjes in rode wijn
Diverse soorten tafelzuur
Barbecue buffetten
(4 vleesporties p.p.)
Huzarensalade
Komkommersalade met tomaat
Groene salade van het seizoen
Diverse sauzen zoals: Ravigottesaus, Cocktailsaus, Zigeunersaus en Satésaus
Stokbrood
Kruidenboter
Runderhamburger
Barbecueworst
Gemarineerde ribkarbonade
Pittige kipsaté
Rundvleessalade
Roseval aardappelsalade met bieslook en bosuitjes
Witte koolsalade
Salade met sperziebonen
Diverse sauzen zoals: Cocktailsaus, Knoflook-bieslooksaus, Zigeunersaus en Satésaus
Stokbrood
Broodsoorten
Kruidenboter
Shaslickpen
Cajun-spies
Hawaii spies
Schouderkarbonade
Stokje kipsaté
Runderhamburger
Barbecueworst
Gemarineerde kipfilet
Gemarineerde speklap
Zalm in folie
Zoete aardappelsalade
Diverse sauzen zoals: “Chuncky” salsasaus, Tzatzikisaus, Cocktailsaus en Satésaus
Spinaziesalade met spekjes en witte hazelnoten
Pomodori tomaat met mozzarella en verse basilicum
Turks- en Bourgondisch brood
Witte en bruine stokbroden
Pomodori- en cajunboter
Pampa-entrecote met rookspek en salsamarinade
Kipburger piri piri
Canadese zalmspiesen met citroenpeper en dille
Marokkaanse lamskebab
Kalkoenfilet “provençial style”
Indische varkenshaassaté
Gambabrochette hot peper
Varkesfiletlapje met peperkruiden
Speciaal geselecteerde buffetten
Tapas / Antipasta buffet
Mediterraans vleesplateau met diverse authentieke hammen
Gemarineerde ansjovis met paprika en olijfolie
Salade van gegrilde paprika en courgettes en ras el Hanoute kruiden
Diverse soorten gemarineerde olijven
Spaanse tonijnsalade
Marokkaanse couscoussalade met gegrilde groentes en verse munt
Spaanse worst- en hamsoorten als o.a. Chorizo, fuet en Seranoham
Ensalada de pimiento y tomata (pimiento tomatensalade)
Turks- en bourgondisch brood
Breekbrood met groene olijven tapenade en aïoli
Warm
Albondigas (warme gehaktballetjes in pikante tomatensaus)
Cataleense paella
Tortillaomelet met aardappel en ui
Falafel balletjes met knoflook-komkommer saus
Noord Afrikaans buffet
Algerijnse witte tonijnsalade met sperzieboontjes en ei
Salade van venkel met tomaat, paprika en munt
Hummus en Marokkaans brood
Warm
Falafal spiesjes met geroosterde paprika
Marokkaanse vispastilla ( Diverse Mediterrane vissoorten in filodeeg)
Tajine (Traditionele stoverij van rundvlees, kikkererwten, amandel, courgette en Marokkaanse kruiden)
Libische lamsstoof met dadels, verse koriander en knoflook
Couscous met gegrilde groentes en pruimen
Noord Afrikaanse koolrolletjes met rijst
Seizoensbuffetten
Seizoen asperge
Leverbaar van april t/m juni
Koud
Roseval aardappelsalade met bieslook en bosuitjes
Warm
Tranches Shetlandzalm op Hollandse gesauteerde kastanjechampignons met een champagne/bieslooksaus
Hollandse asperges met gekookte krielaardappeltjes, Kempische hoeve ham en graseitje
Hollandse roerbak groentes van paprika, rode ui en courgettes
Seizoen Wild
Koud
Robuuste salade bestaande uit knolselderij, rozijntjes en ananas besprenkeld met een notenamandeldressing
Warm
Elsasser gevogeltestoof met zuurkool
Stoof van hazebout met champignons en uitgebakken spekjes
Reepjes wildzwijnoester met bospaddestoelen in een romige saus met rode pepertjes
Gepocheerde stoofpeertjes in rode wijn
Stamppot van Hollandse spruitjes
Aardappeltjes in room en met oude kaas gegratineerd
Allergenen
T&N Catering werkt met alle allergenen en kan, ondanks alle inspanningen, enige vorm van kruisbesmetting niet voorkomen. Mocht u nader geïnformeerd willen worden over ingrediënten en allergenen, belt u gerust naar het kantoor op onderstaand nummer.
Informeer gerust naar ons volledige assortiment! Bel 070-3665736